- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Intézem ezt, s közben irány vissza a házba, és gondolkodom kit kell hívni mágusnak.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Alighogy visszaérsz, Azumi szinte szalad lefelé a lépcs?n.
nyom a kezedbe egy gy?rött, ezer helyen markerrel megjelölt leporellót. "Lefuttattam egy igen komoly sz?rést azokon az adatbázisokkon amikhez hozzá tudtam férni. Azt most ne kérdezd, hogy hogy, hosszú és unalmas. Akkor jött ki EZ!" bök a papírra, mintha le akarná döfni. "Ha jól vettem ki és nem csak egy paranoiás programmal állok szemben, vagy nem én golyóztam be a nyomozósditól, akkor ezek" végighúzza az ujját néhány rózsaszínnel megjelölt adaton "egybeesést mutatnak. Nem is kicsit."
Gyorsan átfutod az adatokat, így els?re nem mutatnak semmi különöset. Ezek szerint 2011-ben két fiatalok körében történt bels? vérzés okozta elhalálozás történt. 2017-ben már nyolc ilyen esetet jegyeznek. Mindegyikben az a különös, hogy a szív környéki erek sérülése miatt bekövetkez? elvérzés, Persze okozhatja a rugalmatlan érfal egyszer? vérnyomás eredet? sérülése, de nem abban a korkategóriában, amibe az áldozatok esnek. Ott csak érgyengeség okozza, így szépen be is jegyezték ezeket. Bár ilyen szint? szelekció lehetséges, és hat év távlatából nem is vészes, nade hogy ezután is megjelennek az esetek és az áldozatok között se névre se rokonságra nincs kapcsolat az összevetés szerint... 2027-ben kilenc ilyen eset van, 2029-ben tizenegy. 2039-ben tizenkett?t látsz, 2053-ben nyolcat. Az eseteket az köti össze, hogy minden áldozat fiatal, kétharmaduk n?. A helyszín mindig olyan hely, ahol a fiatalok el tudnak vonulni, ha épp kettesben szeretnének eltölteni egy kis id?t.
-"Na? Látod amit én látok?" kérdezi Azumi dekás izgalommal.
Csapat riadó!
- És lesz ám itt még sok más furcsaság is, ha megkapargatjuk a felszínt. Sok ügy, amik vagy kapcsolódnak közvetlenül, vagy nem.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?