MIT campus

More
14 years 11 months ago #514 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Akkor most amit tehetek az az, hogy visszamegyek és ha el tudsz nekem intézni egy ilyen fölkérést, természetesen elvállalom. Ha én kérném, még fölt?nne valakinek. Így jó?"

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 11 months ago #515 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Rendben

Intézem ezt, s közben irány vissza a házba, és gondolkodom kit kell hívni mágusnak.

More
14 years 11 months ago #516 by Nyarlathotep
Elbúcsúztok, majd es?kabát el? és irány ki a mostmár zuhogó es?be. Igen, nemhiába New England, ugyanolyan borongós és es?s, mint az igazi óvilágbeli Anglia. Ugyanolyan hirtelen is jönnek az es?k.

Alighogy visszaérsz, Azumi szinte szalad lefelé a lépcs?n.
nyom a kezedbe egy gy?rött, ezer helyen markerrel megjelölt leporellót. "Lefuttattam egy igen komoly sz?rést azokon az adatbázisokkon amikhez hozzá tudtam férni. Azt most ne kérdezd, hogy hogy, hosszú és unalmas. Akkor jött ki EZ!" bök a papírra, mintha le akarná döfni. "Ha jól vettem ki és nem csak egy paranoiás programmal állok szemben, vagy nem én golyóztam be a nyomozósditól, akkor ezek" végighúzza az ujját néhány rózsaszínnel megjelölt adaton "egybeesést mutatnak. Nem is kicsit."

Gyorsan átfutod az adatokat, így els?re nem mutatnak semmi különöset. Ezek szerint 2011-ben két fiatalok körében történt bels? vérzés okozta elhalálozás történt. 2017-ben már nyolc ilyen esetet jegyeznek. Mindegyikben az a különös, hogy a szív környéki erek sérülése miatt bekövetkez? elvérzés, Persze okozhatja a rugalmatlan érfal egyszer? vérnyomás eredet? sérülése, de nem abban a korkategóriában, amibe az áldozatok esnek. Ott csak érgyengeség okozza, így szépen be is jegyezték ezeket. Bár ilyen szint? szelekció lehetséges, és hat év távlatából nem is vészes, nade hogy ezután is megjelennek az esetek és az áldozatok között se névre se rokonságra nincs kapcsolat az összevetés szerint... 2027-ben kilenc ilyen eset van, 2029-ben tizenegy. 2039-ben tizenkett?t látsz, 2053-ben nyolcat. Az eseteket az köti össze, hogy minden áldozat fiatal, kétharmaduk n?. A helyszín mindig olyan hely, ahol a fiatalok el tudnak vonulni, ha épp kettesben szeretnének eltölteni egy kis id?t.

-"Na? Látod amit én látok?" kérdezi Azumi dekás izgalommal.

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #517 by TheElf
- Más évekr?l sem ártana adat... Kaptál a jelvényhez hozzáférést is, ugye? Ha jelentkeztél jelvényért. Mert akkor könnyen lehet több adatban kutatni. De nem tudjuk, hogy ezek a furcsa elvérzéses esetek közvetlenül köt?dnek-e az eddigi ügyhöz, vagy csak félrevisznek és új gondot hoznak. Egyel?re ez két akta.

- És lesz ám itt még sok más furcsaság is, ha megkapargatjuk a felszínt. Sok ügy, amik vagy kapcsolódnak közvetlenül, vagy nem.

More
14 years 11 months ago #518 by Nyarlathotep
-"Én is kett?nek veszem, de az biztos, hogy minden évszám prímszám, az áldozatok száma pedig az utolsó két számjegy összege. Az esetek a St. Maryben vannak nagyrészt dokumentálva, boncolás minden. Teli van gusztustalan fotókkal és fölvételekkel. Ha gondolod megnézed, de ne egyél el?tte." figyelmeztet, ha jól sejted tapasztalatból. Igen, van aki nem bírja a boncolást. "A többi másféle forrásokból jön, de ha nem is hivatalos, meger?sített. Na tippeld meg, hogy melyik a sorban a következ? prímszám..."

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #519 by TheElf
- 2063 prímszám például, s 9 esettel számolsz. Ebb?l mennyi történt meg eddig, hiszen nem az év eleje van már. Tudunk-e helyszíneket, vannak-e jelentések? S tudsz-e olyan újságírót, aki magáénak vallaná a történetet, ha egy dörzsölt dekás a nevében publikálná a listát, s a rendszere is átjáróház a számodra?

Time to create page: 0.260 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.